De Klussenier Herman Pul
De Klussenier Herman Pul

Stationsweg West 85
3931 EL Woudenberg

Dien uw offerte-aanvraag in   

033 285 76 90
06 5342 2742
hermanpul@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 67017363

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of andere verbouwwerkzaamheden? Voor de omgeving Woudenberg, Veenendaal en Amersfoort ben ik beschikbaar voor alle klussen en renovatiewerkzaamheden in het huis.

Mijn naam is Herman Pul en samen met mijn gezin woon ik in Woudenberg. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken door mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier. De laatste 20 jaar was ik werkzaam in de wellness (zwembaden, sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines, zonnebanken en spa’s) waarvan 13 jaar als monteur. Ik was verantwoordelijk voor zowel de montage als voor het oplossen van storingen. De laatste 7 jaar werkte ik als hoofd technische dienst.

Wat kan ik voor u betekenen? Op het gebied van wellness kan ik alles realiseren, bijvoorbeeld: een op maat gemaakte sauna, plaatsing en onderhoud van een spa of zwembad. Bent u opzoek naar een klusbedrijf voor renovatiewerk en verbouwingen? Ik zorg voor de vakkundige uitvoering van de verbouwing van uw keuken, badkamer en wc, of de plaatsing van dakramen, hang- en sluitwerk, elektra, loodgieterswerk, laminaat/tegelvloeren en schilderwerk. Maar ook voor werkzaamheden buiten de woning, zoals straatwerk of een tuinafscheiding. Voor een mechanische of elektrische storing en eerste hulp bij  inbraak- of waterschade kunnen klanten ook bij mij terecht.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik denk graag mee met u en bespreek alle opties in uw situatie. Die veelzijdigheid maakt mijn werk ook zo leuk. Desgewenst verzorg ik het materiaal. Bij grotere opdrachten kan ik mijn collega Klusseniers inschakelen. Uiteraard blijf ik verantwoordelijk voor de opdracht. Zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Heeft u een verbouwing gepland staan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op. Ik kom graag langs om u te adviseren. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...